Alte știri

Accidentul aviatic de la Vadul lui Vodă va fi investigat de o comisie a Ministerului Economiei și Infrastructurii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Condițiile în care un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la 18 aprilie la Vadul lui Vodă vor fi cercetate de Comisia permanentă pentru investigarea evenimentelor aeronautice. Aceasta urmează să stabilească cauzele producerii accidentului și va emite recomandări pentru îmbunătățirea siguranței zborurilor, informează Agora.md

Anunțul a fost comunicat de Ministerul Economiei și Infrastructurii, care vorbește de o investigație tehnică, în vederea prevenirii producerii altor accidente. Când raportul va fi gata, el va fi publicat pe site-ul ministerului, precizează responsabilii.

Duminică, un avion de dimensiuni mici, s-a prăbușit la Vadul lui Vodă. Potrivit primelor informații, aeronava a căzut după ce a decolat la o înălțime de 200-300 metri. La bordul avionului se aflau două persoane. Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, după prăbușirea avionului, persoanele au ieșit de sinestătător, astfel nu a fost nevoie de acțiuni de deblocare sau descarcerare. Totodată în urma impactului aeronavei cu solul nu s-a produs explozie sau incendiu.

Citește și: UPDATE // ACCIDENT GRAV în capitală: O femeie de 39 de ani a fost transportată la spital

 

loading...

Comments are closed.