Alte știri

Această femeie a picat în ispită și a făcut amor cu prietenul soțului său. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atrasă fizic de prietenul soțului său, această femeie a decis să răspundă avansurilor și a făcut amor cu el. În scurt timp, ea a regretat faptele și a decis să-i spună totul soțului și să-și ceară astfel iertare. Doar că, în mod complet neașteptat, acesta a avut o reacție incredibilă, ce a lăsat-o fără cuvinte.

Iată mai jos confesiunea femeii:
„Am făcut dragoste cu prietenul soțului meu. Și el este căsătorit, dar el și soția lui au o relație deschisă. Șapte luni mai târziu am decis să îi măturisesc totul soțului meu, nu am mai suportat gândul vinovăției. Prietenul respectiv tot insista să ieșim mai des, să socializăm, să cunoaștem lume, să ne cunoaștem mai bine. Am refuzat, fiindcă nu mi s-a părut în regulă să ne împrietenim prea mult cu persoana cu care tocmai mă culcasem. În mod surprinzător, soțul meu nu a părut foarte afectat de vestea pe care i-am dat-o. Și mai ciudat este că el a rămas în continuare prieten cu acest cuplu libertin și chiar mi-a cerut și mie acest lucru. Încep să mă tem că el a ales să se bucure de o aventură cu soția acestui prieten. Și toată situația aceasta mă face să mă enervez cumplit și să devin paranoică”, a spus femeia.
 
Așa cum era de așteptat, confesiunea a stârnit un val de reacții din partea internauților. Unii s-au amuzat că „hoțul strigă prindeți hoțul”, în timp ce alții au sfătuit-o pe femeie să discute deschis cu partenerul său despre această situație pentru a găsi o soluție confortabilă pentru amândoi.
loading...

Comments are closed.