Alte știri

Acest tânăr de 27 de ani câștigă zilnic jumate de milion de dolari. Iată cu ce se ocupă

Pinterest LinkedIn Tumblr

2018 a fost un an de-a dreptul fulminant pentru Tyler Blevin, cunoscut și drept „Ninja”, pseudonimul pe care îl folosește pe internet, scrie Business Insider. În vârstă de 27 de ani, Blevin a devenit primul jucător profesionist de jocuri video care a apărut pe coperta revistei ESPN.

Ninja a fost invitat de organizatori la petrecerea din Times Square, celebra piața publică din New York, iar profilul lui de pe site-ul de video sharing Twitch a ajuns la 10 milioane de followers. Cei 10 milioane de oameni se uită zilnic cum Ninja joacă în rețea celebrul deja Fortnite.

Tânărul transmite live pe internet cele 12 ore pe care le petrece zilnic în fața calculatorului. Acesta interacționează cu fanii, primește donații și le urează bun venit celor care i-au dat follow în timpul zilei. Strategia îl ajută să câștige lunar nu mai puțin de jumătate de milion de dolari, bani care vin din reclamele afișate pe Twitch și YouTube, o altă platformă de video sharing pe care o folosește tânărul.

„Fortnite: Battle Royale” este un joc de rețea gratuit, pe care îl joacă zilnic nu mai puțin de 200 de milioane de oameni. Ninja este considerat cel mai bun de pe planetă și, cu siguranță, cel mai cunocut dintre jucători. Numai în decembrie a câștigat în medie pe zi 12.457 de followers pe Twitch. În trecut, Ninja a jucat live pentru fani alături de celebrități precum Drake sau Travis Scott. Potrivit predicțiilor făcute de specialiștii Twitch, în ciuda anului fulminant, Ninja este în plină ascensiune, popularitatea lui continuând să crească în mod constant.
loading...

Comments are closed.