Social

Aceste 2 zodii, dacă-și unesc forțele cuceresc lumea!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pești + Balanță

Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis catre zona asta. Datoritǎ percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți  sau își atrag suferințe care nu le aparțin. Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt. Unirea unui Pește cu o Balanța ar face un tandem care să cucerească lumea!

Rac + Vărsător

Sensibil, timid, introvertit, precaut, Racul cautǎ ceea ce considerǎ cǎ este cel mai important în viațǎ: siguranța. Are nevoie sǎ se simtǎ la adǎpost, în siguranțǎ. Chiar dacǎ este extrem de emotiv, imaginativ și romantic, ascunde aceste trǎsǎturi în spatele unei mǎști impenetrabile. Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista. Dacă își unesc forțele, Racul și Vărsătorul sunt invincibili!

 

Berbec + Scorpion

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri. Scorpionul – semn intens, al morții și renașterii, al tabuuri-lor si sexului, dǎ nativi pǎtimași, misterioși, profunzi și persistenți. Un Berbec și un Scorpion poate face cea mai tare echipă în orice domeniu de activitate!

Gemeni + Taur

Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.  Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pǎmânt decât Taurul cel stabil și pasiv, conservator și pragmatic. Are nevoie de stabilitate, de siguranțǎ, de certitudini. Dacǎ nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toatǎ ființa oricǎrei schimbǎri. El se acomodeazǎ destul de greu în noi condiții și circumstanțe. Astfel un Gemene și un Taur fac tandemul perfect!

Săgetător + Fecioară
Semn dual (mutabil), de foc, masculin, Sǎgetǎtorul mai este numit și „arcașul”. Sǎgeata arcașului cautǎ semnificația lucrurilor, înțelepciunea și libertatea. Dar, mai ales, cautǎ sǎ-și construiascǎ propriul sistem de credințe și valori. Sǎ descopere adevǎrul fundamental al vieții, menirea sa în aceastǎ lume, dorind parcǎ sǎ rǎspundǎ la marile “de ce”-uri ale vieții. Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Deci ca să cucereacă lumea Fecioarele trebuie să facă front comun cu Săgetătorii.

 

Leu + Capricorn

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine. Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Pentru perseverentul și consecventul Capricorn, niciun munte nu e prea înalt și niciun scop prea greu de atins. Guvernat de Saturn, numit și „pǎrintele timpului” sau „marele înțelept”, Capricornul știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o rǎbdare de neclintit, momentul oportun. O alianță dintre un Leu și un Capricorn devine mai puternică decât orice!
loading...

Comments are closed.