Alte știri

„Acțiune caritabilă” – Scutece pentru liderul Platformei DA – VIDEO

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe boxe au fost instalate în fața Arcului de Triumf, în PMAN, în ajunl protestului anunțat de câteva partide de opoziție față de dreptul cetățenilor de a-și alege deputații. ”Fă un bine, dacă vrei, dă-i un scutec lui Andrei”, scrie pe acestea.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Boxele sunt deja pline!

Peste aproximativ o oră, organizatorii protestului antipopular au dus boxele din PMAN. Iar internauții glumesc pe seama lor și spun că scutecele au fost luate pentru a-i fi transmise lui Andrei Năstase. La scurt timp, două boxe similare au fost instalate în fața sediului vechi al Președinției, vizavi de Parlament. Flash-mobul i-a înfuriat pe susținătorii liderului PDA. Aceștia au rupt inscripțiile de pe boxe și au pus scutecele într-un sac.

Acțiunea este o continuare a flash-moburilor organizate de internauți după tentativa disperată a liderului Partidului DA, Andrei Năstase, de a zădărnici votarea votului mixt în Parlament. Năstase a încercat să provoace altercații cu oamenii veniți să susțină schimbarea sistemului electoral, dar a fost alungat de combatanți. Iar cei de pe facebook l-au surprins cu pantalonii udați între picioare, după ce a fost scos de poliție din mulțimea care l-a huiduit.

loading...

Comments are closed.