Alte știri

Activistă civică îl critică pe Năstase că se bagă peste Maia Sandu: „Ea s-ar descurca foarte bine și singură!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activista civică Olga Nicolenco îl critică pe liderul Platformei DA Andrei Năstase pentru că se bagă peste lidera PAS Maia Sandu la diverse evenimente în care ea participă în calitate de premier al Republicii Moldova. Nicolenco dă de înțeles că Năstase este disperat după PR politic.

„Da’ Andrei Năstase întotdeauna o va însoți pe Maia Sandu? Și la întâlnirile cu partenerii de dezvoltare, și la întrunirea cu primarii, și în vizită la președintele Iohanis. Și tot așa pe tot traseul? Nu că aș avea ceva împotrivă! Înțeleg că se apropie vertiginos alegerile locale, și nu doar ele”, a scris Olga Nicolenco pe facebook.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Dar cred că: 1) Ea s-ar descurca foarte bine și singură, din funcția pe care o ocupă. 
2) Am toată încrederea în paza de corp a primei-ministre, nu neapărat ministrul de interne să fie și aici la datorie.
3) Ș-apoi, trebuie să rămână cineva și la gospodărie, că Dodon și așa își iese din toate albiile (exemplul alegerilor recente în Găgăuzia).
4) atitudinea excesiv de protectoare a unui bărbat față de o femeie (inclusiv, dar poate, mai ales! în politică) duce cu gândul la incapacitatea acestei femei de se a descurca cu obligațiunile din fișa postului. Or, acesta nu este cazul Maiei Sandu”, a punctat activista civică.

Amintim că înainte de a face alianță cu PSRM, blocul ACUM cerea ca Năstase să fie președintele parlamentului, iar Maia Sandu premier. Într-un final, Sandu a ajuns șefa guvernului dar speaker a fost aleasă Zinaida Greceanîi, iar Năstase s-a ales doar cu funcția de ministrul de Interne.

nstase maia sandu iohanis romania

loading...

Comments are closed.