Alte știri

Acuzații grave în cazul de la liceul Socrate: „Ai provocat o tentativă de suicid!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vloggerul Ion Andronache, cel care a publicat înregistrări audio cu învăţătoarea copilului său, care striga şi ameninţa copiii din clasă, vine cu noi detalii despre ce a urmat după demisia învăţătoarei respective.

Andronache spune că şi-a dus azi copilul pentru prima data la şcoală, după publicare acelor înregistrări. Acesta spune că a avut o discuţie cu directorul şcolii şi a fost învinuit că a provocat o tentativă de suicid:
Dimineață m-am întâlnit afară cu directorul. Din start m-a învinuit că am provocat o tentativă de suicid (nu spun despre cine este vorba). Așa m-am convins încă o dată că nu trebuie să am încredere în el pentru că va manipula și se va victimiza. Discuția a durat 20 de minute. M-a mai învinuit de postarea de ieri în care am scris că nimeni nu a venit cu scuze, zicându-mi să vin la el să cooperăm, nu să vorbesc în public. În replică i-am spus că noi părinții în continuare așteptăm scuze. Nici atunci scuze n-am primit. A zis că unicii de la cine va cere scuze sunt copii. OK.” relatează TVRmoldova.md.

loading...

Comments are closed.