Alte știri

Adevărul despre cum Maia Sandu a lovit în PPDA / Andrei Năstase de câte ori a avut chef

Pinterest LinkedIn Tumblr

1. De ce Nastase nu a ajuns Presedintele RM? Deoarece Maia i-a zis ca ea sta mai bine in sondaje si ca ar putea castiga impotriva lui Dodon Igor;

Urmăriți-ne și pe Telegram!

2. De ce Nastase a pierdut noile alegeri locale? Deoarece Maia i-a tras o teapa iesind alaturi de Chirtoaca in acel video;

3. De ce Nastase a pierdut mandatul de ministru? Deoarece Maia nu-l mai vroia alaturi;

4. De ce Nastase a pierdut puterea si Guvernul ACUM? Deoarece Maia a avut un moft sa-l puna pe Gribincea la PG.

Apropo, Maia Sandu a fost scoasa pe scena politica si crescuta anume de Andrei Nastase si PPDA. Or, Platforma a fost valul anti-Plaha in 2015-2018 si magnetul pentru electorat, pe cand PAS venea la proteste cu maxim 15 oengisti, care au si pus mana pe putere in locul Platformei.

Da, oamenii lui Nastase au stat in PMAN, au protestat si au inghetat noptile in corturi, dar laurii i-a strans Maia Sandu.

Deci membrii PPDA ar trebui sa inteleaga, ca eforturile lor si zilele de protest le-au fost furate de PAS si Maia Sandu.

Membrii PPDA ar mai trebui sa inteleaga, ca Maia Sandu nu a fost sa faca campanie si nici nu stie vreun sat in afara de localitatea ei de bastina, dar platformistii au masurat glodul prin sute de sate din tara si au facut campanii electorale, dar care au fost furate ulterior de PAS si Maia Sandu.

In acest context, PPDA ar trebui sa-si revada relatiile cu PAS si sa puna mana pe haturi, pentru ca Maia o sa-i inghita cu tot cu galosi si o sa faca din platformisti niste distribuitori de flayere si gazete de campanie.

Dle Alexandr Slusari, va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate.

Autor: Corneliu Gandrabur

loading...

Comments are closed.