Politic

Adio blocul ACUM? Deputații PAS: „Suntem partide DIFERITE”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații fracțiunii PAS din Parlament, Dan Perciun și Radu Marian, vin cu o reacție la declarațiile colegului său, vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, care a anunțat astăzi că regretă dezbinarea blocului ACUM în cadrul Consiliului municipal Chișinău. Potrivit celor doi parlamentari, PAS și PPDA sunt două formațiuni separate și este absolut normal ca fiecare dintre ei să aibă propria fracțiune, scrie Deschide.md

Dle Slusari, suntem partide diferite. Cred că e firesc să fim două fracțiuni diferite. Asta nu trebuie sa încurce colaborării noastre”,a scris Radu Marian.

Dan Perciun a dat de înțeles că formarea blocului ACUM a fost necesară pentru a evita divizarea voturilor pe eșichierul de dreapta.

Suntem 2 partide separate, e absolut normal fiecare să aibă propria fracțiune, inițiative și idei proprii. Atâta timp cât nu am fuzionat nu văd logica creării unei singure fracțiuni. Se va colabora exact așa cum s-a colaborat și până acum, fiecare având posibilitatea să se manifeste și să-și mențină identitatea”, a precizat deputatul.

Dan Perciun, comentarii pe facebook

Amintim că în cadrul ședinței de azi a Consiliului municipal Chișinău, consilierii PAS au anunțat crearea fracțiunii, compuse din 9 membri. Acest lucru a uimit colegii din PPDA care au solicitat o pauză. Ulterior, reprezentanții Platformei DA au declarat că regretă decizia colegilor din PAS care nu au dorit să rămână într-o fracțiune.

Ulterior, Alexandru Slusari a declarat că regretă dezbinarea blocului ACUM. Potrivit lui, Platforma DA a „făcut totul pentru păstrarea unității”, precizând că, probabil aceasta este o strategie a colegilor din PAS.

loading...

Comments are closed.