Alte știri

Adolescent român, înjunghiat în Germania. Cu o zi înainte, băiatul de 16 ani fusese salvat de la înec

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clipe de groază pentru două familii de români din Germania, după ce un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în spate de fratele prietenului său. Cu o zi înainte, băiatul fusese salvat de la înec, informează Observator.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Vineri seara, în jurul orei 19:00, Selcin și prietenul său de 16 ani au mers să se scalde în Elba. Pentru că afară erau temperaturi de peste 35 de grade Celsius, cei doi au decis să se răcorească în apă. Doar că au subestimat curenții perfizi ai râului şi, la aproximativ 25 de metri de plajă, au intrat în panică, pentru că se mai putea menţine la suprafaţă. Au început să ţipe şi să strige după ajutor.

Potrivit publicaţiei Bild, băiatul de 16 ani a fost salvat de pompieri, în timp ce prietenul lui a dispărut sub apă. Şi, de atunci, este de negăsit.

Băiatul salvat de la înec, înjunghiat de fratele adolescentului dispărut în Elba

Sâmbătă, în cartierul Phoenix din Harburg, băiatul supravieţuitor a fost atacat cu cuţitul de fratele prietenului său. Aparent din răzbunare, tânărul de 19 ani l-a înjunghiat de mai multe ori pe adolescent. Acesta s-a prăbuşit la pământ, fiind dus în stare critică la spital.

Agresorul a fost arestat câteva ore mai târziu, într-un apartament aflat nu departe de locul atacului.

Potrivit harburg-aktuell.de, ambele familii implicate în acest caz sunt din România, iar rudele victimei nu exclud ca băiatul de 16 ani să fi fost atacat din răzbunare.

Poliția din Hamburg a anunţat că ancheta este în desfăşurare.

Citește și: Interpreta Maksim este în comă artificială: Ce spun medicii

loading...

Comments are closed.