Alte știri

Adori să vizionezi filme însa te-ai plictisit să o faci singur, acasă pe canapea? Votuntarii Centrului Național al Tineretului din Moldova vin cu o soluție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Votuntarii Centrului Național al Tineretului din Moldova au găsit soluția cum să-i scoată din case pe iubitorii de filme bune! Pe data de 7 iulie, în parcul Dendrariu din capitală, cu începere de la 19:00, aceștia organizează o seară de film în aer liber.

„The Walk” este primul film ce va fi proiectat în parcul Dendrariu. În acest film, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) și mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutați de către o echipă internațională fără egal, care depășește toate obstacolele, disensiunile, trădările și nenumăratele limite pentru a-și duce la îndeplinire planul lor nebunesc – să traverseze pe sârmă, fără protecţie şi autorizaţie, distanţa dintre turnurile gemene din New York, proaspăt ridicate la acea vreme.

„Te așteaptă mult popcorn, atmosferă confortabilă, un film bun și interesant. Lasă toata grijile acasă, ia doar dispoziția bună și vino cu noi cu un bilet achiziționat la intrare la un preț simbolic de 15 lei. Împreună totul este mai intens – atmosfera, gustul de popcorn, subiectul filmului!”, scriu organizatorii de pagina de facebook a evenimentului.

loading...

Write A Comment