Adrian Albu, candidat desemnat de PSRM pentru șefia capitalei, s-a inspirat la un Forum Internațional despre noile tehnologii urbane

Deputatul Adrian Albu, candidatul desemnat al PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a participat ieri la un Forum Internațional, unde s-a informat din prima sursă despre tehnologiile noi, ideile inovatoare și soluțiile moderne pentru îmbunătățirea confortului urban și pentru atragerea de investiții în Chișinău.

“Mă inspir cu mult interes de toate aceste tendințe mondiale, pentru a prelua buna practică în Moldova și a asigura o viață confortabilă locuitorilor municipiului Chișinău”, a declarat Albu.

De asemenea, Albu a menționat că a avut oportunitatea de a lua cunoștință cu diverse soluții arhitecturale și concepte de amenajare a curților, toate având ca scop sporirea confortului oamenilor. Chișinăul se confruntă cu ambuteiaje majore și o dezvoltare haotică, iar în acest context, la Forumul Internațional au fost prezentate acțiuni inovatoare de dezvoltare a infrastructurii, inclusiv utilizarea tehnologiei Inteligenței Artificiale pentru crearea unui ecosistem urban mai eficient și mai ușor de trăit.

Cu privire la atragerea investitorilor, Adrian Albu a subliniat că forumul la care a participat reprezintă o platformă excelentă pentru stabilirea de contacte cu persoane și organizații care pot contribui la modernizarea rapidă a capitalei Moldovei. De asemenea, potențiali investitori au examinat oportunitatea de a investi capitalul lor în proiecte interesante și promițătoare în Chișinău.

Candidatul desemnat al PSRM a reafirmat angajamentul său față de dezvoltarea orașului și a promis să aducă în Chișinău cele mai bune practici internaționale în vederea creșterii calității vieții locuitorilor săi.

Amintim că duminică, 5 noiembrie, la nivel național vor avea loc alegeri locale generale, iar Adrian Albu intenționează să candideze pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, fiind susținut de PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share