Adrian Albu, candidat desemnat: ”Voi îndemna concurenții să vorbim despre soluții pentru a debloca străzile orașului de ambuteiaje”

Adrian Albu, deputat PSRM

Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al capitalei, în campania electorală va vorbi „despre probleme, soluţii şi oportunităţi, despre tot ce poate face mai bună viaţa chişinăuienilor”, informează TRIBUNA.

„Mi-aş dori ca aceeaşi abordare să o aibă şi ceilalţi participanţi la campania electorală. În perioada imediat următoare mi-aş dori să particip la o competiţie a ideilor, viziunilor, programelor, soluţiilor, exact aşa cum aşteaptă de la noi oamenii. Pentru că numai în acest caz ei vor putea face o alegere maximal corectă, votând nu lozinci sau idealuri false, ci pentru acel care va veni cu cele mai bune soluţii pentru problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei.

De exemplu, voi îndemna concurenții să vorbim despre soluții pentru a debloca străzile orașului de ambuteiaje. Ideea mea este să lansăm transport public electric pe centura Chișinăului, un proiect pe care-l voi prezenta ulterior”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA.

Socialistul a spus că-și va îndemna concurenții să vorbească despre sănătatea și confortul locuitorilor capitalei.

„Noi vom prezenta proiecte ce țin de reducerea poluării aerului, eficiența energetică, prelucrarea deșeurilor cu emisie poluantă aproape de zero. Vom prezenta proiecte pentru copii, familiile tinere, dar și pentru oamenii în etate, care au nevoie de atenție, de ocupație plăcută și de servicii medicale accesibile și de calitate. Tineretul trebuie să fie protejat de o gravă problemă actuală – drogurile. Pentru aceasta noi vom propune proiecte pentru tineri, ca ei să aibă un mod de viață sănătos, interesant și util. Proiectele de infrastructură vor fi mereu în atenția noastră, precum și cele de protecție socială. Sunt foarte multe teme importante despre care voi vorbi în campania electorală. Nu mă interesează polemicile sterile, care trec la persoană, cu atacuri murdare”, a mai spus el.

Totodată, Adrian Albu a spus că va discuta și despre alți candidați „atunci când va fi vorba de competențe, profesionalism, idei de proiecte”.

„Sunt deschis să discut și inițiativele oponenților. Sper să nu fiu pus în situația în care va trebui să răspund atacurilor murdare în adresa mea și să ne concentrăm toți pe soluții așteptate de cetățeni. Îndemn toți concurenții să le oferim oamenilor soluție pentru pâine, și nu circ ieftin”, a conchis el.

Total
0
Shares
Total
0
Share