Adrian Albu, candidat PSRM, propune soluții concrete pentru salubrizarea și ecologizarea Chișinăului

Astăzi, Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a subliniat că curățenia în oraș este una dintre prioritățile sale în administrarea capitalei. Într-o discuție cu angajații Întreprinderii municipale “Autosalubritate”, Albu a accentuat importanța sprijinirii muncitorilor care contribuie la salubrizarea orașului.

“Avem nevoie de un oraș curat, iar pentru acest lucru trebuie să avem grijă de oamenii care muncesc pentru a menține ordinea și curățenia. Propunem sporuri salariale și mai multe garanții sociale pentru angajații responsabili de salubritate”, a declarat Albu.

Candidatul PSRM a subliniat și importanța promovării culturii selectării deșeurilor și a discutat despre necesitatea construirii unei fabrici de incinerare a deșeurilor în Chișinău, după modelul celei din Viena, Austria. Acest proiect ecologic ar aduce beneficii financiare municipiului, contribuind la gestionarea eficientă a deșeurilor. Adrian Albu a subliniat că acest plan va aduce avantaje atât pentru mediu, cât și pentru economie.

Total
0
Shares
Total
0
Share