Adrian Albu, candidatul PSRM la Primăria Chișinău: Noi ne-am propus să creăm un oraș destoinic, confortabil, multietnic

„În Chișinău poate fi mai bine!”, cu aceste mesaj a venit candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, Adrian Albu, în ajunul alegerilor din 5 noiembrie. În ziua totalurilor campaniei electorale, Albu i-a îndemnat pe cetățeni să-și dea votul pentru dezvoltarea Capitalei, pentru proiectele sociale, pentru tarife mai mici la resursele energetice.

„Noi ne-am propus să creăm un oraș destoinic, confortabil, multietnic, un oraș în care vom avea dreptul la opinie. Noi ne propunem să nu facem politică în CMC, este timpul să acționăm în interesele acestui oraș. Venim cu o echipă pregătită, care știe problemele și care are soluții. O echipă care a fost alături de fiecare dintre dumneavoastră”, a declarat Adrian Albu, în cadrul unei conferințe presă.

Candidatul PSRM a declarat că echipa sa ca își propune să facă mai multe proiecte de infrastructură, să rezolve problema ambuteiajelor și a gropilor de pe drumuri.

„Ne dorim transport public modern, curți bine amenajate, curate și iluminate pe timp de noapte, blocuri de locuință eficiente energetic.

În Chișinău va fi mai bine!”, a mai spus Adrian Albu.

La alegerile locale din 5 noiembrie, candidatul socialiștilor la funcția de primar al Capitalei, Adrian Albu, este cu numărul 10 în buletinul de vot, iar echipa PSRM în Consiliul Municipal Chișinău – cu numărul 8.

Total
0
Shares
Total
0
Share