Adrian Albu, candidatul PSRM, a depus actele pentru înregistrarea în cursa pentru șefia Chișinăului

Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a depus toate documentele necesare pentru a-și oficializa candidatura pentru șefia Primăriei Chișinău, intenția fiind anunțată din timp.

”Am depus pachetul necesar de documente pentru a fi înregistrat în calitate de candidat din partea PSRM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Capitala noastră trebuie să devină o localitate confortabilă pentru viața oamenilor. Grija pentru oameni și proiectele de infrastructură, pentru modernizarea rapidă a Chișinăului, sunt prioritățile mele și ale echipei PSRM în Consiliul municipal Chișinău”, a declarat Adrian Albu, candidatul PSRM.

Astăzi, în cadrul unui eveniment public, PSRM s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale generale din noiembrie 2023. Partidul va avea candidați la nivel național, iar Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, este cap de listă al candidaților pentru funcția de consilier în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share