Adrian Albu, candidatul PSRM, a fost invitat de locuitorii Chișinăului pentru a discuta despre problemele lor

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Adrian Albu, s-a întâlnit cu locuitorii municipiului Chișinău pentru a discuta problemele lor și a împărtăși soluții și viziunea sa pentru dezvoltarea orașului. Evenimentul a avut loc pe șoseaua Hîncești 55, unde locuitorii l-au invitat pe Albu să asculte și să aducă schimbări în comunitatea lor.

Albu a discutat despre proiectul “Curtea confortabilă” și a subliniat importanța modernizării spațiilor din preajma blocurilor de locuit: “Am vorbit despre proiectul ‘Curtea confortabilă’ și acțiunile pe care le vom face pentru a moderniza spațiile din preajma blocurilor. Le mulțumesc acestor oameni pentru inițiativa și discuția constructivă. Pentru Chișinău, se poate mai bine!”

În cadrul unei dezbateri electorale recente, candidatul PSRM a abordat problema cheltuirii eficiente a banilor publici din bugetul municipal. “Banii bugetului municipal se cheltuie acum mai puțin eficient și deseori plătim noi, cetățenii, pentru gafele celor din Primărie. Voi face ordine în cheltuirea banilor publici și voi aduce mai multă transparență în activitatea instituțiilor municipale,” a subliniat Albu.

De asemenea, Adrian Albu a evidențiat importanța protecției animalelor fără stăpân în Chișinău: “Dragostea față de animale trebuie cultivată în paralel cu dezvoltarea unei infrastructuri necesare pentru acești prieteni de companie. Sunt necesare și soluții urgente pentru câinii fără stăpân, care sunt în număr mare în Chișinău.”

Candidatul PSRM continuă să-și prezinte platforma și să își asigure susținătorii că este pregătit să aducă schimbări pozitive în municipiul Chișinău în cazul alegerii sale în funcția de primar general.

Total
0
Shares
Total
0
Share