Adrian Albu, candidatul PSRM la funcția de primar al mun. Chișinău: ”Prin reducerea tarifelor la utilități, vom ușura povara financiară a familiilor”

Într-o întâlnire desfășurată astăzi la o întreprindere din Băcioi, Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a interacționat cu angajații și a prezentat planurile sale de transformare a orașului.

În cadrul discuțiilor, Albu a evidențiat angajamentul său ferm pentru a aduce schimbări pozitive în Chișinău. Una dintre principalele inițiative prezentate a fost reducerea tarifelor pentru gaze, energie electrică și termică: “Vrem să aducem alinare în viețile oamenilor obișnuiți. Prin reducerea tarifelor la utilități, vom ușura povara financiară a familiilor și vom crea un mediu mai accesibil pentru toți locuitorii Chișinăului.”

Candidatul PSRM a mai discutat și despre proiecte sociale esențiale, inclusiv “Cardul chișinăuianului”, care va oferi sprijin și beneficii semnificative comunității. Albu a subliniat importanța solidarității sociale și a spus: “Vom pune în aplicare politici care să aducă un ajutor real pentru familiile noastre, pentru ca fiecare chișinăuian să simtă că orașul său este cu adevărat acasă.”

“Împreună, vom face ca municipiul Chișinău să fie un loc mai bun pentru toți. Voi lupta pentru fiecare chișinăuian și voi asigura că schimbarea pe care o dorim devine o realitate”, a mai declarat candidatul PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share