Adrian Albu, candidatul PSRM, la prima dezbatere electorală: ”Grație echipei noastre, am reparat capital strada Albișoara”

În cadrul primei dezbateri electorale, Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, și-a prezentat viziunea pentru un oraș modern și dezvoltat. Albu a subliniat importanța reabilitării drumurilor și a adus în discuție realizările echipei socialiștilor, inclusiv reparația capitală a străzii Albișoara. În cadrul dezbaterilor, Albu a criticat Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru opoziția lor la proiectele de dezvoltare ale municipiului în Consiliul Municipal Chișinău.

“Drumurile trebuie reparate calitativ și nu doar câteva dintre ele, ci toate, inclusiv intrările în curți. Grație echipei noastre, am reparat capital strada Albișoara, oferind astfel un exemplu clar al angajamentului nostru pentru infrastructura orașului”, a declarat candidatul PSRM.

Albu a continuat atacând PAS pentru promisiuni considerate mincinoase: “Este inacceptabil să vezi cum aceeași persoane care s-au opus proiectelor noastre acum vin cu promisiuni grandioase, fără un fundament solid în realitatea administrativă și financiară a municipiului Chișinău.”

Candidatul PSRM a subliniat, de asemenea, importanța investițiilor străine în proiecte de infrastructură, dar a adăugat că acestea trebuie gestionate cu responsabilitate: “Investițiile străine sunt cruciale pentru dezvoltarea orașului nostru, însă trebuie să asigurăm o atitudine responsabilă față de agenții economici locali. Vom lupta pentru reducerea tarifelor la resursele energetice, pentru a sprijini sectorul privat și pentru a promova o creștere economică sustenabilă.”

Alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău sunt programate să aibă loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Adrian Albu și echipa sa continuă să-și promoveze viziunea pentru un Chișinău prosper și modern, axat pe nevoile comunității și pe dezvoltarea economică durabilă.

Total
0
Shares
Total
0
Share