Adrian Albu, candidatul PSRM: ”Pe 5 noiembrie, suntem cu toții chemați să facem o alegere pentru un Chișinău mai bun”

Adian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a avut întâlniri electorale cu angajații Institutului Mamei și Copilului, precum și cu personalul dedicat al Clinicii Stomatologice Municipale, unde și-a prezentat viziunea pentru viitorul Chișinăului.

În cadrul discuțiilor de la Institutul Mamei și Copilului, Albu a subliniat importanța grijii pentru părinți și copii în platforma sa electorală. El a dezvăluit planuri ambițioase, inclusiv suport financiar pentru familiile cu mulți copii și oferirea de produse lactate gratuite pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani. Aceste măsuri sunt menite să contribuie la sănătatea și bunăstarea noii generații.

De asemenea, în discuțiile cu angajații Clinicii Stomatologice Municipale, Albu a subliniat importanța modernizării infrastructurii municipiului Chișinău. Proiectele propuse vizează rezolvarea problemelor legate de trafic, crearea unui oraș mai curat și bine amenajat, și reducerea tarifelor la resursele energetice, toate acestea având ca scop îmbunătățirea vieții locuitorilor.

Albu a încurajat comunitatea să-și exprime votul pe 5 noiembrie, subliniind că Chișinăul are potențialul să devină un oraș mai bun pentru toți locuitorii săi. Cu un accent ferm pe susținerea familiilor și pe îmbunătățirea calității vieții, candidatul Partidului Socialiștilor și-a angajat susținerea pentru un viitor mai strălucit al Chișinăului.

Total
0
Shares
Total
0
Share