Adrian Albu, candidatul PSRM: ”Producătorii locali trebuie susținuți, protejați și încurajați”

Într-o întâlnire electorală cu angajații celui mai mare producător de produse de cosmetică din țară, Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a făcut un apel pentru susținerea și protejarea producătorilor locali. În cadrul evenimentului, Albu a subliniat importanța acestor agenți economici pentru comunitate și a dezvăluit principalele direcții ale programului său electoral.

“Acesta este momentul să susținem, să protejăm și să încurajăm producătorii locali. Ei sunt coloana vertebrală a economiei noastre, oferind locuri de muncă, plătind salarii, contribuind la bugetul orașului prin taxe și impozite, și promovând calitatea produselor noastre în lume”, a declarat Albu.

Albu a subliniat că sprijinirea producătorilor locali nu se rezumă doar la cuvinte, ci va fi o prioritate cheie în mandatul său ca primar. El a vorbit despre nevoia de a crea un mediu de afaceri prietenos și de a elimina obstacolele birocratice care împiedică dezvoltarea acestor întreprinderi.

“Împreună cu echipa mea, avem un plan solid pentru a face viața oamenilor și a agenților economici din Chișinău mai bună. Programul nostru electoral cuprinde acțiuni concrete, iar avem în echipă profesioniști dedicați care vor transforma aceste idei în realitate”, a adăugat Albu.

La întâlnirea sa cu angajații producătorului de produse de cosmetică cu tradiție și istorie, Adrian Albu a subliniat importanța colaborării strânse cu agenții economici locali și a reafirmat angajamentul său față de creșterea prosperității Chișinăului.

În campania sa electorală, Albu și echipa sa vor continua să promoveze valorile PSRM și vor oferi soluții concrete pentru problemele comunității, cu accent pe dezvoltarea economică și bunăstarea locuitorilor municipiului Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share