Adrian Albu, candidatul PSRM, promite chișinăuienilor acces la medicină de calitate și infrastructură modernizată

Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a discutat astăzi cu angajații Centrului Medicilor de Familie nr. 2 despre prioritățile sale pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate și infrastructurii orașului.

În cadrul întâlnirii, Albu a subliniat importanța accesului la medicina de calitate pentru toți locuitorii Chișinăului. El a propus măsuri pentru a asigura această facilitate, inclusiv extinderea serviciilor medicale acoperite de polița de asigurare medicală și investiții în tehnologie modernă pentru diagnoza și tratamentul afecțiunilor medicale.

“Accesul la medicina de calitate nu ar trebui să fie un privilegiu, ci un drept fundamental pentru fiecare locuitor al Chișinăului. Vom lucra pentru a extinde acoperirea poliței de asigurare medicală și pentru a aduce tehnologii moderne în spitale și clinici, astfel încât oamenii să primească tratamentul de care au nevoie”, a declarat Albu.

Pe lângă îmbunătățirea sistemului de sănătate, Albu a vorbit și despre planurile sale de modernizare a infrastructurii orașului.

Total
0
Shares
Total
0
Share