Adrian Albu, candidatul PSRM, promite tinerilor din Chișinău mai multe parcuri și oportunități pentru dezvoltare

Candidatul PSRM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, a avut o întâlnire constructivă cu un grup de tineri activi din oraș, pe fondul pregătirilor pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023.

În cadrul discuției, Albu a subliniat importanța tinerilor și a împărtășit următoarele: “Tinerii sunt o forță importantă, cu inițiativă și idei bune pentru modernizarea municipiului Chișinău, plini de energie. Împreună să schimbăm în bine capitala noastră”.

Candidatul a evidențiat că una dintre prioritățile sale este dezvoltarea de secții sportive și cercuri de interese.

“Vom dezvolta secții sportive și cercuri de interes pentru a cuprinde cele mai multe categorii de tineri. În capitală vor fi amplasate și parcuri pentru diverse genuri de activitate, fapt care va ajuta la creșterea unor generații sănătoase”.

Adrian Albu susține că a plecat de la întâlnire plin de inspirație și motivație, exprimându-și dorința fermă de a crea un mediu în care adolescenții și tinerii să aibă oportunități ample pentru petrecerea eficientă a timpului liber și dezvoltarea lor armonioasă. Cu puțin timp rămas până la alegeri, candidatul PSRM promite să continue dialogul cu tinerii și să pună în aplicare aceste idei pentru a face din Chișinău un oraș mai atractiv și prietenos pentru generațiile viitoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share