Adrian Albu, candidatul PSRM, promite transformarea Chișinăului într-un oraș verde și confortabil

În cadrul campaniei sale electorale pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, reprezentantul Partidului Socialiștilor, a făcut o declarație fermă cu privire la redarea frumuseții și ecologiei orașului. El a subliniat transformările dramatice prin care a trecut Chișinăul în ultimele decenii, de la un oraș plin de spații verzi, flori și parcuri, la un oraș dominat de construcții haotice și ambuteiaje, cu aer poluat.

În această dimineață, Adrian Albu a avut o întâlnire cu angajații de la “Spații Verzi,” care au depus eforturi considerabile pentru a menține cât mai multe spații verzi în capitală. Candidatul a subliniat importanța aprecierii și sprijinirii lor, atât moral, cât și financiar, cu salarii mai atractive și echipament modern. Cu această abordare, Albu se angajează să transforme Chișinăul într-un oraș ecologic, cu aer curat și infrastructură bine amenajată.

“Chișinăul a fost odinioară un oraș verde, un oraș al naturii și al frumuseții. Împreună, putem restabili acea imagine, transformând Chișinăul într-un loc confortabil pentru viață, cu un mediu curat și spații publice atractive”, a declarat Albu.

Adrian Albu speră să câștige încrederea alegătorilor și să transforme Chișinăul într-un loc mai plăcut și mai ecologic.

Alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 decembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share