Adrian Albu, candidatul PSRM, propune acordarea a câte 100 de lei lunar pentru fiecare pensionar din Chișinău, pentru achiziționarea pâinii

În cursul unei întâlniri cu angajații celui mai mare combinat de panificație din țară, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, a subliniat importanța pâinii în viața de zi cu zi și a recunoscut eforturile depuse de lucrătorii din industria panificației pentru a asigura aprovizionarea orașului cu acest aliment esențial.

“Pâinea noastră cea de toate zilele, pentru care astăzi le-am mulțumit persoanelor grijulii de la cel mai mare combinat de panificație din țară. E o muncă grea, cu nopți nedormite, pentru ca majoritatea oamenilor din Chișinău să aibă la timp pâine”, a declarat Adrian Albu.

În cadrul discuțiilor purtate cu angajații, Adrian Albu a prezentat unul dintre proiectele sale cheie, care vizează sprijinirea pensionarilor din Chișinău. Candidatul PSRM a propus acordarea unei plăți suplimentare de 100 de lei lunar pentru fiecare pensionar, special destinată achiziționării pâinii, cu scopul de a aduce un suport financiar necesar categoriei vulnerabile a societății.

“Am vorbit despre proiectul plății pensionarilor a câte 100 de lei pe lună pentru pâine, menit să aducă un sprijin real pentru această categorie a populației, pentru a le ușura cheltuielile legate de alimentație”, a adăugat Albu.

Pe lângă această inițiativă, candidatul PSRM a subliniat și alte proiecte care vizează susținerea socială și reducerea tarifelor. Printre acestea se numără angajamentul de a reduce tarifele la gaz, măsură ce va contribui la ieftinirea costurilor pentru producția de pâine și, implicit, la beneficiul cetățenilor. Adrian Albu a asigurat că va continua să dezvolte și să susțină inițiative care să aducă beneficii reale comunității, având în vedere nevoile și preocupările acesteia.

Total
0
Shares
Total
0
Share