Adrian Albu, candidatul PSRM, se angajează să revoluționeze sistemul de sănătate din Chișinău

Astăzi, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Adrian Albu, a făcut o vizită la Centrul Medicilor de Familie din sectorul Ciocana al capitalei, unde a subliniat importanța sănătății pentru fiecare locuitor al Chișinăului. Într-o discuție cu angajații centrului, Albu a prezentat principalele acțiuni prevăzute în platforma sa electorală, concentrându-se pe îmbunătățirea sistemului medical din oraș.

Unul dintre punctele principale ale discuției a fost introducerea unui sistem eficient de planificare electronică pentru medici, cu scopul de a aduce mai multă eficiență și ordine în instituțiile medicale, în special în centrele medicilor de familie. Albu a evidențiat, de asemenea, necesitatea sporirii accesului cetățenilor din Chișinău la serviciile de diagnoză, pentru a detecta în stadii precoce problemele de sănătate și pentru ca intervenția medicală să fie promptă și eficace.

Pe lângă investițiile suplimentare în medicină, candidatul PSRM a subliniat angajamentul său de a sprijini angajații din domeniul medical, recunoscând eforturile lor și contribuția semnificativă la bunăstarea comunității. În cadrul discuției, au fost abordate și alte teme importante precum infrastructura, ecologia, programele destinate tineretului și îngrijirea persoanelor în vârstă.

Adrian Albu a subliniat faptul că sănătatea este mai presus de toate și că, prin implementarea unor politici și proiecte concrete, intenționează să aducă îmbunătățiri semnificative în sistemul de sănătate din Chișinău, asigurând astfel o viață mai sănătoasă și mai sigură pentru toți locuitorii orașului.

Alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share