Adrian Albu, deputat PSRM: Dezbinarea societății noastre este strategia de bază a guvernării PAS

Dezbinarea societății noastre pe criterii politice, etnice și religioase este strategia de bază a guvernării PAS, susține Adrian Albu, deputat, candidatul desemnat de PSRM pentru funcția de primar general al mun. Chișinău.

“Prin dezbinarea noastră, ei își mențin puterea și manipulează puternic emoțiile oamenilor, pentru ca cetățenii să uite de prețuri și tarife foarte înalte, de salarii și pensii mici în raport cu salariile miniștrilor și ale altor șefi puși de PAS.

Incompetența lor profesională este acoperită de promovarea luptei între vorbitorii diferitor limbi. Conflictul interetnic în țara noastră este stimulat de către actuala conducere a statului, anume pentru a distrage atenția de la problemele social-economice cu care se confruntă Moldova.

Este o strategie greșită și foarte periculoasă, care trebuie stopată imediat. În țara noastră mereu au locuit pașnic zeci de etnii, au fost formate familii mixte și toți trăiam în bunăînțelegere. Diversitatea noastră etnică, lingvistică și culturală este o bogăție a țării, pe care trebuie să o păstrăm și să o apărăm de intențiile criminale de a dezbina și a semăna ură”, a mai spus Albu.

Total
0
Shares
Total
0
Share