Adrian Albu, deputat PSRM: ”Este în mâinile noastre să transformăm Moldova într-o țară prosperă”

Deputatul Adrian Albu, candidatul desemnat al PSRM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a făcut o declarație în contextul aniversării a 32 de ani de independență a Republicii Moldova. Albu a subliniat importanța unei Moldove prospere și dezvoltate pentru toți cetățenii săi.

“La Mulți Ani, Moldova!”, a început Albu, adăugând că țara noastră este una dintre cele mai frumoase din lume, cu pământuri fertile, codri verzi și oameni muncitori și ospitalieri. El a subliniat că este în mâinile noastre să transformăm Moldova într-o țară în care fiecare cetățean să-și dorească să-și petreacă viața și în care tinerii să-și facă planuri de viitor acasă.

Deputatul Albu și-a exprimat convingerea că Moldova modernă și dezvoltată, în care oamenii au o viață decentă și sunt respectați de stat, trebuie creată acum. El a subliniat importanța unei conduceri responsabile și independente, care să lucreze în interesul cetățenilor Republicii Moldova, adăugând că independența țării nu trebuie să fie doar un cuvânt, ci o realitate.

Albu a criticat, de asemenea, influența străină în guvernarea Moldovei și a subliniat necesitatea ca conducerea țării să fie una independentă, care să lucreze doar în interesul propriului popor. El a afirmat că speră ca așteptările cetățenilor să devină curând realitate și că Republica Moldova va putea sărbători Independența cu adevărat.

Total
0
Shares
Total
0
Share