Adrian Albu și echipa PSRM încep discuțiile strategice pentru alegerile din Chișinău

Adrian Albu, PSRM

Candidatul desemnat de către Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, a început o serie de întâlniri strategice cu activul organizațiilor teritoriale ale partidului din Chișinău.

În prima întâlnire, desfășurată astăzi, Adrian Albu și echipa sa s-au întâlnit cu reprezentanții organizației teritoriale din sectorul Ciocana. La această ședință au participat figuri de marcă din cadrul PSRM, precum secretarul executiv Igor Dodon, șefa staffului pentru alegerile în municipiul Chișinău, Zinaida Greceanîi, președintele de onoare al PSRM, Vlad Batrîncea, și vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

La această întâlnire, s-a evidențiat munca remarcabilă desfășurată de echipa PSRM din sectorul Ciocana pe parcursul ultimilor patru ani. Această muncă a dus la amenajarea de parcuri, terenuri de joacă și de sport, renovarea școlilor și grădinițelor, îmbunătățirea infrastructurii rutiere și alte proiecte importante pentru comunitate.

Discuțiile au abordat, de asemenea, acțiunile viitoare care trebuie întreprinse pentru a obține victoria în alegerile municipale din Chișinău. Adrian Albu a subliniat înaltul nivel de profesionalism al echipei PSRM și disponibilitatea lor deplină de a se angaja într-un proces rapid de modernizare a Capitalei.

În zilele următoare, Adrian Albu și echipa sa vor continua seria de întâlniri strategice cu activiștii din toate sectoarele municipiului Chișinău, în vederea pregătirii pentru alegerile care se apropie.

Total
0
Shares
Total
0
Share