Aegean Airlines a efectuat primul zbor Atena-Chișinău

Astăzi, în premieră, Aegean Airlines începe operarea curselor directe regulate din Atena, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

“Într-un cadru festiv, aeronava de pe cursa Atena – Chișinău a fost ,,botezată” trecând spre platformă pe sub o arcadă de apă generată de două autospeciale de pompieri, iar primii pasageri și oficialii prezenți au fost întâlniți tradițional cu pâine și sare de către reprezentanții aeroportului.

Ne-a reușit să surprindem, la check-in, emoțiile pasagerilor de pe această rută cu multe poze într-un cadru creativ și o atmosferă de sărbătoare, acompaniată de multe zâmbete și bună dispoziție.

Prin urmare, începând de astăzi, cetățenii noștri vor putea călători mai ușor spre Grecia, iar moldovenii stabiliți în Republica Elenă vor putea călători mai des acasă să își revadă familiile.

Menționăm că, Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia care operează zboruri către 117 aeroporturi din 46 de țări, formând conexiuni comode și prin alte puncte intermediare”, a transmis AIC.

Total
0
Shares
Total
0
Share