Aeroportul Internațional Chișinău, gazda conferinței internaționale în aviație – AVIATION-EVENT 2024 RMO

Aeroportul Internațional Chișinău împreună cu Aviation-Event vor organiza pe 30 mai 2024 prima ediție a Conferinței internaționale în aviație care va avea loc în Chișinău, Moldova, cu genericul: Perspective și provocări ale Aviației Republicii Moldova în parcursul său spre Uniunea Europeană.

Subiectele cheie care vor fi discutate la Aviation-Event 2024 RMO includ conectivitatea globală, investiții în infrastructură, construirea unei industrii aviatice puternice în Europa de Est, actualizări privind aviația ucraineană, și multe altele.

Marcel Riwalsky, CEO, Aviation-Event, a declarat: „Această conferință va servi drept un catalizator pentru inovare și colaborare, pe măsură ce avansăm în subiectele care vor aborda cele mai actuale probleme cu care se confruntă industria și a trasa un curs pentru viitorul călătoriilor aeriene. Împreună, putem modela viitorul călătoriilor aeriene și putem asigura o industrie aeriană sigură, durabilă și prosperă pentru generațiile viitoare.

Sergiu Spoială, Director interimar, Aeroportul Internațional Chișinău: „Acest eveniment aduce țării și aeroportului nostru o cooperare valoroasă pentru industrie, care este crucială pentru a ne asigura că creăm și menținem un sector al aviației puternic și durabil și care va continua să ofere serviciu importante pentru milioane de pasageri din întreaga Europă. Evenimentul va oferi participanților o oportunitate unică de a se angaja în conversații interesante, de a împărtăși perspective și de a stabili parteneriate și de a cunoaște Republica Moldova prin intermediul oamenilor a căror ospitalitate este renumită în întreaga lume.”

Total
0
Shares
Total
0
Share