Social

Afacere cu alcool etilic contrafăcut, deconspirată la Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Timp de o lună, polițiștii Inspectoratului de poliție Bălți au documentat activitatea ilegală a trei persoane care păstrau, transportau și comercializau alcool contrafăcut.

Ca rezultat al cercetărilor efectuate s-a stabilit că,  doi bărbați de 25 și respectiv 43 de ani și o femeie de 70 de ani, toți locuitori ai municipiului Bălți.

În urma mai multor acțiuni întreprinse de oamenii legii, la 15 octombrie curent, la domiciliile a două persoane au fost depistate mai multe recipiente din plastic în care se afla lichid incolor cu miros specific de alcool, în volum total de 300 de litri.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că alcoolul etilic contrafăcut era destinat spre comercializare pe teritoriul municipiului Bălți. 

Toată marfa a fost ridicată, iar poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și alte persoane implicate în această activitate ilegală.

Conform legislației, persoanele vinovate, riscă amenzi de până la 4 500 de lei cu confiscarea alcoolului.

În acest context, poliția recomandă să procurați băuturi alcoolice numai în locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar viața.

loading...

Comments are closed.