Află câteva lucruri deosebite despre oamenii născuți în luna octombrie

Află câteva lucruri deosebite despre copiii născuți în luna octombrie, calendar, republica moldova, horoscop, astrologie

Știai că oamenii născuți în luna octombrie au șanse de a trăi mai mult decât persoanele născute în celelalte luni ale anului? Descoperă și alte lucruri interesante și mai puțin știute despre copiii născuți în octombrie.

1. Sunt cei mai atletici. Într-un studiu realizat în anul 2015 s-a descoperit că cei născuți în luna octombrie au performanțe sportive mai bune decât copiii născuți în celelalte luni ale anului. Iar acest lucru are legătură cu perioada anului în care mama a fost însărcinată. Cu cât o femeie se bucură de mai multe zile însorite în timpul sarcinii, cu atât mai multă vitamina D va absorbi fătul, ceea ce stimulează dezvoltarea musculară și osoasă.
 
2. Sunt șanse mai mari de a deveni lideri. Cei mai mulți dintre președinții americani au fost născuți în luna octombrie. Printre aceștia se numără Adams, Eisenhower, Carter și Roosvelt. La nivel mondial, printre cei mai cunoscuți lideri născuți în luna octombrie se numără Margaret Thatcher, Mahatma Gandhi, Vladimir Putin, Theresa May, Hillary Clinton.
 
3. Sunt născuți în zodiile Balanță sau Scorpion. Copiii care s-au născut înainte de 23 octombrie sunt zodia Balanță, un semn sociabil, care reprezintă echilibrul și prietenia. Cei născuți după această dată sunt zodia Scorpion și sunt persoane pasionale, loiale și ambițioase.
 
4. Sunt romantici. Oamenii care sunt născuți în luna octombrie sunt romantici incurabili. Se dovedesc a fi parteneri loiali, de încredere și sunt permanent în căutarea armoniei în viața de cuplu.
 
5. Sunt orientați către afaceri. Foarte muncitori și ambițioși, cei născuți în luna octombrie au tot ce le trebuie pentru a deveni oameni de afaceri. Sunt sociabili, prietenoși și au foarte bune abilități de negociere.
 

6. Au șanse de a ajunge celebri. Printre persoanele născute în luna octombrie care au devenit celebrități de talie mondială se numără Matt Damon (8 octombrie), Ryan Reynolds (23 octombrie), Julia Roberts (28 octombrie), Kim Kardashian (21 octombrie), Kate Winslet (5 octombrie) John Lennon (9 octombrie), Julie Andrews (1 octombrie), iar lista poate continua.

7. Oamenii născuți în octombrie trăiesc cel mai mult. Într-un studiu s-a descoperit că persoanele născute în luna octombrie trăiesc mai mult decât persoanele născute în celelalte luni ale anului. Motivul este expunerea la soare a mamelor în timpul sarcinii, care oferă un plus de vitamina D fătului și duce la stimularea dezvoltării oasoase și musculare a bebelușului. Iar toate acestea îi oferă o rezistență fizică mai mare și o sănătate mai bună.

Total
0
Shares
Total
0
Share