Agenția Rezerve Materiale anunță concurs pentru selectarea beneficiarilor de grâu alimentar din rezervele de stat

Agenția Rezerve Materiale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne organizează un concurs pentru selectarea beneficiarilor finali de grâu alimentar din rezervele de stat. Cantitatea totală disponibilă este de 22956,72 tone, iar grâul va fi eliberat în vederea împrospătării cu decalaj în timp.

Pot participa la concurs agenți economici autohtoni interesați de achiziționarea de grâu alimentar din rezervele de stat. Prioritate vor avea producătorii de pâine, panificație și produse de morărit.

Grâul va fi eliberat în baza unui contract, cu prezentarea obligatorie a unei garanții financiare/bancare. Prețul grâului a fost stabilit de Comisia mixtă pentru stabilirea prețurilor la bunurile din rezervele de stat și de mobilizare la 2.840,60 lei/tona. La această sumă se vor adăuga și cheltuielile de contingență de 5% din valoarea cantității eliberate.

Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până la data de 3 aprilie 2024, inclusiv, la sediul Agenției Rezerve Materiale din Chișinău, str. Columna 118/1. De asemenea, dosarele pot fi scanate și expediate prin e-mail la adresa [adresa de e-mail a fost eliminată].

Perioada pentru solicitarea de clarificări este 21-27 martie 2024.

În cazul în care stocul de grâu alimentar disponibil nu va fi epuizat în prima etapă, se va organiza o a doua etapă, despre care se va anunța ulterior.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Agenția Rezerve Materiale.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share