Alte știri

Agresivitatea și aroganța care este proprie celor de dreapta va fi penalizată de cetățeni, zice Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat, într-un interviu pentru presa locală de la Cahul, că nu se teme de nimic în aceste alegeri. Fostul șef al statului a menționat că din 2009, de când participă în campaniile electorale din Moldova, a fost supus unor atacuri și denigrări fără precedent. Fostul șef al statului susține că toate aceste evenimente neplăcute l-au călit în timp, iar cetățenii sunt cei care trebuie să dea notă acțiunilor agresive ale unor politicieni, scrie primul.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Am văzut atâtea lucruri, atâta noroi s-a turnat inclusiv la adresa mea și familia mea, atâtea provocări au fost, aruncate dezinformări și fake news. Nu știu dacă mă mai poate ceva mira. Este regretabil că în alegeri oponenții politici își permit astfel de lucruri. Noi nu ne-am permis niciodată. Văd acum, cu regret, cei de dreapta, de exemplu, azi noapte au vandalizat oficiul nostru de la Ocnița, cei din PAS. Am văzut la Căușeni cum au spart geamurile la conducătorul nostru al OT și au aruncat cu murdărie în oficiul nostru. Cred că cetățenii îi vor penaliza pe acești oameni buni între ghilimele, foarte agresivi. Agresivitatea nu reflectă înțelepciune și disponibilitatea de a face bine pentru țară. Agresivitatea și aroganța care este proprie celor de dreapta va fi penalizată de cetățeni”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a mai adăugat că apariția Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a fost o surpriză neplăcută pentru oponenții politici, pentru că acesta este forța care are toate șansele să învingă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.