Alte știri

Ai primit cutia-cadou Edelweiss? Acum poți câștiga un spațiu de joacă vesel pentru camera celui mic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, condusă de Lidia Cucoș, a inițiat azi un nou proiect social destinat părinților care au adus pe lume bebeluși în ultimii ani. Astfel, mămicile care deja au primit în dar cutia cadou cu cele necesare copilașului, pot să mai primească încă un cadou din partea Edelweiss.

„Ai adus pe lume un bebeluș la una dintre cele 24 de maternități din țară, în care se desfășoară campania “O nouă viață”? Ai primit cutia-cadou cu produse de îngrijire și ursulețul Edelweiss? Îți dorești să câștigi și alte lucruri, care să înfrumusețeze camera micuțului tău? Iată ce trebuie să faci:

– Fă o fotografie cu familia ta alături de ursulețul Edelweiss;

– Posteaz-o pe Facebook până pe 15 septembrie;

– Dă tag paginii Fundației lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” – @VladPlahotniucFoundation;

– Prin tragere la sorți, poți fi ales câștigătorul unui spațiu de joacă vesel pentru camera copilașului tău”, a anunțat Edelweiss.

Prin campania “O nouă viaţă”, desfăşurată în 24 de maternităţi din ţară, Fundaţia lui Vlad Plahoniuc “Edelweiss” a fost până acum alături de peste 15.000 de familii în cel mai important moment al vieţii, naşterea unui bebeluş.

lidia cucos, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, “Edelweiss” susţine mămicile din Căuşeni, prin campania “O nouă viaţă”plahotniuc edelweiss a oferit daruri tinerelor mămici de la maternitatea din Rezina

Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss"

Echipa „Edelweiss” alături de mămicile din Ceadîr-Lunga, pdm, plahotniuc, campania o noua viata 

loading...

Comments are closed.