airBaltic a reluat zborurile spre și din Chișinău

 

Aeroportul Chișinău, de comun cu compania aeriană letonă airBaltic, anunță despre lansarea a două zboruri săptămânale către baza sa de domiciliu din Riga, Letonia.

“Lansarea a fost sărbătorită astăzi într-un eveniment special desfășurat la Aeroportul Chișinău (RMO) împreună cu reprezentanții locali și pasagerii.

Thomas Ramdahl, Vicepreședintele Dezvoltării Rețelei de Zboruri la airBaltic: „Suntem încântați să intrăm pe această piață, să lansăm această nouă rută și să conectăm Chișinăul de vibrantul oraș Riga – casa AirBaltic. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Aeroportul Chișinău pentru colaborarea lor și așteptăm cu nerăbdare să oferim călătorilor locali oportunitatea de a vizita și experimenta această bijuterie a țării baltice.”

Natalia Cojocaru, PR Manager al Aeroportului Internațional Chișinău: ,,Lansarea unei rute directe între Chișinău și Riga este o destinație nouă pentru turiștii din Republica Moldova și un bun prilej de a cataliza atât contactele între cetățenii din Moldova și Letonia, cât și a valorifica oportunitățile de afaceri și turistice, transformând Riga într-un hub de acces în ambele direcții pentru întreaga regiune Baltică și Nordică a Europei, creându-se conexiuni comode și flexible în țările nordice pentru călătorii noștri .”

Pe această rută vor fi operate două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă, oferind pasagerilor două clase de servicii – Economy și Business Class.

Air Baltic deține cea mai mare flotă de Airbus A 220 din lume, operând peste 130 de rute din Riga, Tallinn, Vilnius, Tampere și, sezonier, Gran Canaria, oferind conexiuni către o gamă largă de destinații din rețeaua de rute a companiei aeriene din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și regiunea Caucaz.

Riga este fără îndoială cel mai mare oraș capitală dintre toate celelalte din zona baltică, iar centrul său a devenit din 1997 membru în lista UNESCO cu locurile aparținând patrimoniului cultural Mondial, numărându-se printre marile centre culturale ale Europei.

Un program complet de zboruri și bilete airBaltic este disponibil pe pagina principală a companiei la www.airbaltic.com”, informează AIC.

Total
0
Shares
Total
0
Share