Adrian Albu, candidat desemnat pentru funcția de primar general al capitalei: “În Chișinău am reușit să realizăm multe lucruri bune, dar se poate face și mai mult”

În Chișinău, socialiștii au reușit să realizeze multe lucruri bune, dar se poate face și mai mult, susține deputatul Adrian Albu, candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei, el subliniind că socialiștii continuă campania de informare a cetățenilor.

“Consilierii socialiști din Consiliul municipal Chișinău desfășoară, sâmbătă și duminică, acțiunea de informare și consultare a locuitorilor Capitalei.

Oamenii sunt informați despre proiectele realizate în Chișinău la inițiativa și cu suportul aleșilor din PSRM.

Cetățenii sunt consultați în privința priorităților pentru acțiunile ce urmează a fi realizate în următorii ani în Capitală. Așteptările oamenilor se vor regăsi cu soluții în programul nostru electoral, aflat în elaborare pe ultima sută de metri.

În Chișinău am reușit să facem multe lucruri bune, dar se poate de făcut mai mult”, a declarat el.

“În aceste zile particip la un forum investițional internațional, la care se discută și cele mai reușite soluții de urbanism. Aici se întâlnesc ideile novatoare cu potențialii investitori.

Chișinău are nevoie de soluții urbanistice bune, dar și de investițiile necesare pentru a face visul unui oraș confortabil – realitate. Sper să revin acasă atât cu ideile necesare, dar și cu relațiile stabilite cu potențialii investitori.

Chișinău merită mai mult!“, a mai adăugat Albu.

Amintim că alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share