Albu, în mijlocul străzii: ”Șoferii, în special, așteaptă cu nerăbdare soluții pentru a diminua congestia rutieră și pentru a face traficul mai fluid”

Adrian Albu, deputat și candidat desemnat

Adrian Albu, deputat și candidat desemnat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, continuă campania de informare și consultare a cetățenilor, concentrându-se pe nevoile orașului și soluțiile pentru problemele sale. În cadrul acțiunii desfășurate în sectorul Rîșcani al Chișinăului, Albu a constatat că cetățenii își păstrează speranța într-un viitor mai bun pentru capitală.

Unul dintre aspectele semnalate în mod constant de comunitatea locală este problema traficului infernal din oraș, care afectează în mod direct calitatea vieții locuitorilor și eficiența transportului. Șoferii, în special, așteaptă cu nerăbdare soluții pentru a diminua congestia rutieră și pentru a face traficul mai fluid.

Adrian Albu a afirmat că este conștient de frustrările șoferilor și a subliniat că deja deține soluții pentru a aborda această problemă. El intenționează să implementeze măsuri concrete pentru a elibera arterele congestionate ale Chișinăului și a face ca orașul să fie un loc plăcut atât pentru pietoni, cât și pentru participanții la trafic.

Total
0
Shares
Total
0
Share