Albu, la reuniunea tinerilor din “Garda Tânără”: Tinerii văd dezvoltarea Republicii Moldova ca stat independent prin utilizarea întregului nostru potențial local

Tinerii văd dezvoltarea Republicii Moldova ca stat independent prin utilizarea întregului nostru potențial local, a declarat Adrian Albu, candidatul desemnat al PSRM pentru funcția de primar general al Chișinăului.

“Plin de energie și optimism. Așa am ieșit astăzi de la întâlnirea cu reprezentanții organizației de tineret a PSRM „Garda Tânără” din Chișinău, reuniți în cadrul unei școli politice la o bază de odihnă de la Vadul lui Vodă.

Discuții aprinse, interes sporit față de problemele țării și viziuni cum trebuie să se dezvolte Moldova ca stat independent. Apreciez inițiativa și implicarea acestor tineri, care au o bună pregătire intelectuală, bine școliți, dar și cu poziție civică activă. Ei sunt gata să fie implicați în viața politică a țării pentru a promova proiectele bune pentru oameni și pentru țară.

Tinerii văd dezvoltarea Republicii Moldova ca stat independent prin utilizarea întregului nostru potențial local. Nu trebuie să fim o țară în genunchi, mereu cu mâna întinsă la străini și, în același timp, să ne distrugem industria, agricultura, serviciile proprii. Dimpotrivă, trebuie să investim în dezvoltarea economiei și producției moldovenești, să ne apărăm cu demnitate și profesionist interesele naționale.

Le-am spus tinerilor că împărtășesc aceeași poziție și că, împreună, vom ridica țara și ne vom dezvolta cu fruntea sus, pentru a deveni o societate modernă cu o viață îmbelșugată pentru cetățeni. Și vom începe acest lucru la alegerile locale generale din această toamnă, unde trebuie să câștigăm pentru a munci în interesul oamenilor țării noastre”, a declarat Albu.

Total
0
Shares
Total
0
Share