Alte știri

Alcoolul face noi victime. Doi bărbați din Bender au căzut de la înălțime, unul dintre care a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alcoolul face noi victime. Doi bărbați din Bender au căzut ieri de la înălțime, unul dintre ei murind.

Potrivit așa-numitului minister de Interne din stânga Nistrului, în primul caz un bărbat de 30 de ani, fiind în stare de ebrietate, a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc de locuit. Înainte de nefericitul incident, acesta s-ar fi certat cu soția sa. Astfel, în urma conflictului, individul a urcat pe balustrada balconului, ținându-se doar de o fâșie de ardezie. Din nefericire aceasta a cedat, iar bărbatul a căzut pe acoperișul balconului de la etajul unu. Drept urmare, individul a fost transportat cu diverse traumatisme la spital, scrie publika.md.

De menționat că bărbatul deseori manifesta un asemenea comportament. Fiind în stare de ebrietate își agresa soția, după care amenința că se va sinucide.

Câteva ore mai târziu, oamenii legii din Bender au fost anunțați că un bărbat ar fi căzut de la etajul patru al unui bloc. Ajunși la fața locului, forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat de 55 de ani, obișnuia să consume băuturi alcoolice. Acesta deseori avea halucinații și amenința că își va pune capăt zilelor.

Înaintea producerii tragediei, bărbatul a intrat la niște vecini și le-a comunicat că nimeni nu se face vinovat de moartea lui. După care s-a închis în apartamentul său, a ieșit la balcon, și a atârnat pe balustradă.

Totul s-a întâmplat sub privirile neajutorate ale trecătorilor, care au încercat să convingă bărbatul să intre în apartament. Însă din nefericire, peste câteva minute, acesta a căzut de la înalțime. În urma traumelor primite, bărbatul a murit pe loc.

loading...

Comments are closed.