Alegătorii transnistreni vor putea ieși duminică din regiune până la ora 20.00

Locuitorii regiunii transnistrene, care dețin acte moldovenești, se vor putea deplasa pe 1 noiembrie la secțiile de votare deschise pe malul drept al Nistrului pentru alegerile prezidențiale, între orele 07.00 și 20.00, transmite Telegraph.md, cu referire la IPN.md

Totodată, aceștia trebuie să revină în regiune până la ora 22.00, în caz contrar vor fi obligați să stea în autoizolare două săptămâni. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de autoritățile de la Tiraspol.

Presa din regiune scrie că persoanele care nu vor reuși să se întoarcă până la ora 22.00, vor fi obligate să completeze o fișă epidemiologică și să stea în autoizolare 14 zile. Măsuri similare vor fi aplicate și în cazul în care persoana nu va putea prezenta, la intrarea în regiune, un act confirmativ că a participat la vot, de exemplu ștampila cu mențiunea alegeri, aplicată în fișa de însoțire a buletinului de identitate.

În legătură cu situația pandemică, restricțiile de circulație în regiunea transnistreană sunt extinse până în luna decembrie.

Comisia Electorală Centrală a decis organizarea a 42 de secții de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.

https://telegraph.md/andrei-nastase-se-dezice-de-maidanul-pus-la-cale-de-maia-sandu-fiindca-face-jocul-oligarhilor-plahotniuc-si-sor/

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share