Social

Alertă meteo: Cod galben de ceață și polei în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul nopții de astăzi, serviciile municipale al Capitalei vor activa în regim sporit în contextul Codului galben de polei și ceață care a fost anunțat de meteorologi. Angajaţii Regiei „Exdrupo” vor acționa de la ora 04:00, pentru prevenirea formării poleiului pe străzi, transmite Știri.md.

Potrivit Primăriei Chișinău, de la ora 05:00 dimineaţa, 6 tractoare cu sărăriţe şi 7 utilaje HACO vor împrăştia antiderapant pe trotuare şi pe drumurile de acces spre curţile blocurilor.
 
În dimineaţa zilei de joi, de la ora 05:00, 380 de muncitori vor interveni, prioritar, în curțile de bloc, în staţiile de aşteptare şi la trecerile de pietoni, pentru combaterea poleiului și presărarea materialului antiderapant.
 
Totodată, Regia locativ-comunală va lucra de la ora 09:00 dimineaţă, cu 20 de tractoare pentru continuarea lucrărilor de deszăpezire în curţile de bloc.
 
Primăria municipiului Chişinău solicită agenţilor economici şi asociaţiilor private de locatari să-şi deszăpezească teritoriile adiacente spaţiilor pe care le administrează.
loading...

Comments are closed.