Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan stau în arest la comanda actualei guvernări PAS, acuză Partidul “Renaștere”: “Cerem să se pună capăt represiunii politice!”

Partidul Renaștere exprimă susținerea necondiționată pentru colegii săi de partid, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, care au fost recent lăsați în arest pentru încă 30 de zile, în ciuda declarațiilor făcute de Maia Sandu despre democrație.

Potrivit formațiunii, această situație ridică semne de întrebare asupra justiției și acuzațiilor care par a fi influențate de motive politice.

“Exprimăm susținerea pentru colegii noștri de partid Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan. În ciuda declarațiilor zgomotoase ale lui Sandu despre democrație, Nesterovschi și Lozovan au fost lăsați în arest pentru încă 30 de zile. Toate acuzațiile sunt cusute cu fire politice și până în prezent nu au fost prezentate dovezi clare.

Arestarea lui Nesterovschi și Lozovan este o altă șmecherie a actualei guvernări, o încercare de a defăima, de a discredita concurenții onești și puternici. Prin încercarea de a-i аduce la tăcere, autoritățile încearcă să reducă la tăcere întreaga opoziție!

În spatele lui Nesterovschi și Lozovan se află mii de oameni care cunosc prețul fiecărui cuvânt al liderilor noștri. Ce poate face Sandu, a cărui fiecare decizie se transformă într-o catastrofă pentru țară, împotriva lor? Doar percheziții înscenate, acuzații false, privarea de imunitate parlamentară și arestări.

Guvernarea nu este pregătit pentru alegeri oneste, încalcă toate drepturile opoziției reale!

Cerem să se pună capăt represiunii politice!

Libertate pentru Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan!”, a transmis formațiunea.

Total
0
Shares
Total
0
Share