Politic

Alexandr Slusari: Ar fi o mare greșeală dacă Recean ar accepta să rămână Dumitru Alaiba în funcția de ministru al Economiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Ar fi o mare greșeală dacă Recean ar accepta să rămână Dumitru Alaiba în funcția de ministru al Economiei”, este declarația lui Alexandr Slusari, șeful executiv al AO Forța Fermierilor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Dacă acest domn își păstrează fotoliu, asta înseamnă sfidarea crasă a principiului meritocrației.

În 18 luni în urma lui Dumitru a rămas doar dezastru economic. Ideea comasării Consiliului Concurenței cu ANRE și paralizarea pe 6 luni activităților ambelor instituții. Promovarea cadrelor, care au făcut inapte Consiliul Concurenței și Agenția Națională pentru Soluționarea Litigiilor. Ultima instituția a fost afectată cu un scandal enorm. Relațiile strânse cu unele companii de asigurări. Legea, care a contribuit la tenebrizarea semnificativă a pieței jocurilor de noroc și creșterea veniturilor site-urilor rusești. Acesta este palmaresul actualului ministru al economiei.

Oare nu să vede abordare superficială a tuturor problemelor economice din partea lui Alaiba? Face foarte mult zgomot și piar prin rețelele de socializare și nu vrea sau nu poate să între în profunzimea problemelor fundamentale ale sectorului real al economiei. Toata activitatea lui se rezumă la lupta cu patentarii și eliminarea ștampilelor și condicii de reclamații.

În situația actuală de criză țara categoric nu își poate permite un fars exotic la ministerul economiei”, a declarat Slusari.

loading...

Comments are closed.