Politic

Alexandr Slusari spune că este amenințat cu judecata: Andrei Spînu, șmecherii tăi mă „salută”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până acum a avut câte un proces de judecată cu Dodon și Nichiforciuc și două procese cu „reformatorul justiției” Dorel Musteață. Оказывается, le-a lezat onoare, demnitate și reputația bună, dobândită probabil în timpurile, când erau în haremul lui Plahotniuc. De azi frontul de atac împotriva lui Alexandr Slusari se extinde. Este amenințat cu judecată de către compania „MMS Minerals and Metals Solutions” (să nu confundați cu MMM), importatorul deșeurilor metalice către Uzina Metalurgică de la Râbnița. Denumirea a aflat-o din cerere prealabilă, dar antenele lui Andronachi în spatele acestei cereri se văd de la o poștă. Despre aceasta a anunțat Alexandr Slusari, lider politic.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”A doua amenințare vine de la Horuse, partenerul oligarhului rus Mordașov și a lui Andrei Spînu. Andrei, șmecherii tăi mă „salută”. Le-ai ținut крыша din septembrie până la 11 aprilie, când ai cedat cu greu sub presiunea unor colegi ai tăi, care au conștientizat tot pericolul contractului cu Horuse și Силовые машины în condițiile actuale. Dar pentru timpul pierdut din septembrie și riscurile pentru securitatea termoenergetică cine va răspunde? Plahotniuc și Mordașov sunt departe, iar la Andrei Spînu tot timpul cineva este de vină, numai el rămâne молодец cu inima împăcată și cu dezastru în jurul lui. Andrei, aștept acum și de la tine cerere în judecată. Одним больше, одним меньше.

Dar dacă să vorbim serios, este trist ceea ce se întâmplă. Cei, care demult ar trebui să vorbească cu procurorii despre schemele, ofshoruri și culioacele cu bani, se judecă pentru „onoare și demnitate”. Companiile, care au câștigat în modul dubios și obscur zeci de milioane în perioada lui Plahotniuc-Dodon, continuă să dicteze regulile economice în țara și sunt sprijinite de unii miniștrii și chiar de un viceprim-ministru.

Tranzitul de la timpurile oligarhice spre timpurile bune cam se întinde!”, a declarat Alexandr Slusari, liderul Asociației Forța Fermierilor.

loading...

Comments are closed.