Economic

Alexandru Ciubuc va conduce de astăzi cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Ciubuc va conduce de astăzi cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova – S.A. Moldtelecom.

La evenimentul de prezentare a noii administrații în fața colegilor a participat și șeful Agenției Proprietații Publice, Eugeniu Cozonac. Directorul general al APP a încurajat noua conducere să se dedice în totalitate pentru prosperarea întreprinderii, dar și să lanseze imediat un amplu proces de evaluare a activității de până acum a companiei.

„Specialiștii de aici sunt garanția că Moldtelecom are un potențial mult mai mare și o importanță strategică absolută. Misiunea noului director va fi să facă urgent o evaluare a stării lucrurilor din întreprindere, să gestioneze cu succes echipa și activitățile, dar și să accepte provocarea de a moderniza infrastructura și de a dezvolta servicii noi – utile consumatorilor și în pas cu schimbările globale la care asistăm în ultima perioadă,” a subliniat Eugeniu Cozonac.

Alexandru Ciubuc a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate.

Directorul interimar al Moldtelecom susține că, prioritar, se va axa pe 3 idei de bază.

„Orientarea către client – va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a punctat Alexandru Ciubuc.

S.A. Moldtelecom a fost fondată acum 28 de ani, are 2700 de angajați și este operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile-fixe-internet și TV din ţară.

loading...

Comments are closed.