Alte știri

Alexandru Jizdan a cerut inițierea unei anchete pe marginea cazului în care un șofer a primit amendă pentru un abțibild contra majorării prețurilor la carburanți

Pinterest LinkedIn Tumblr

A fost inițiată o anchetă pe marginea incidentului în care unui șofer de taxi i-a fost întocmit proces verbal pentru că ar fi aplicat pe mașină un abțibild contra majorării prețurilor carburanților. Anunțul a fost făcut de către Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan într-o postare pe Facebook.

Ministrul regretă faptul că unii angajați ai poliției intenționat, sau din lipsa cunoștințelor legislației în vigoare, generează uneori probleme care afectează nu doar imaginea poliției ca instituție dar și ca țării noastre în general.

Angajații SPIA vor analiza acțiunile agenților de patrulare și legalitatea lor și nu în ultimul rând, corectitudinea aplicării legislației. Personal voi reveni cu detalii despre rezultatele acestei anchete.” scrie Jizdan în postarea sa.

Ministrul scrie că din păcate constată de faptul că polițiștii nu înțeleg că prin acțiunile lor afectează imaginea și activitatea tuturor colegilor lor. „Probabil este necesar ca ministrul Afacerilor Interne să învețe pe fiecare polițist care încă nu a înțeles care este rolul lui în sistem și societate, despre unele norme și reguli, despre legi și despre comportament, dacă totuși ei nu se gândesc că fiecare abatere a lor afectează întreg Ministerul, iar ei sunt în slujba cetățeanului nu al eului personal.” mai adaugă Jizdan.

loading...

Comments are closed.