Actualitate

Alexandru Pînzari: Vine weekendul cu trei zile libere, vă îndemn să rămâneți acasă și să demonstrați respect pentru cei din linia întâi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Militarii Armatei Naționale continuă executarea misiunilor, alături de polițiști și carabinieri, în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus pe întreg teritoriul țării. Astfel, potrivit datelor oferite de Centrul Operațional de Comandă, în această săptămână, peste 500 militari au fost implicați la patrulări pe jos în municipiile Bălți, Chișinău și Cahul, transmite Telegraph.md

Totodată, alți peste 130 de ofițeri, sergenți și soldați din Brigăzile de infanterie motorizată „Moldova” și „Dacia”, Regimentul Rachete Antiaeriene, Batalionul 22 de menținere a păcii și Batalionul cu Destinație Specială „Fulger”, cu unități de tehnică, au monitorizat și supravegheat circulația persoanelor și vehiculelor la 23 de posturi fixe instalate în orașele Soroca, Ștefan Vodă, Glodeni, satele Talmaza (Ștefan Vodă), Brînzeni (Edineț), Etulia și Cișmichioi (Vulcănești).

În aceeași perioadă, 728 de lucrători medicali au fost transportați la serviciu și la domiciliu cu vehiculele Armatei Naționale.

De menționat că militarii vor fi în continuare la datorie pentru a sprijini eforturile autorităților de prevenire a răspândirii COVID-19.

Pe pagina sa de facebook, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a îndemnat cetățenii să respecte recomandările și să stea acasă.

„Vine weekendul cu trei zile libere, mulți dintre dumneavoastră vor avea și mai mult timp liber. Vă îndemn să rămâneți acasă și să demonstrați respect pentru cei din linia întâi!”, a menționat ministrul Pînzari.

Citește și: COVID-19: Alți 90 de pacienți tratați au fost externați pe parcursul zilei de ieri

loading...

Comments are closed.