Alte știri

Alexandru Voloc, numit recent în fruntea Spitalului ”Toma Ciorbă”, a fost eliberat din funcție după nici 3 zile de mandat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Voloc, directorul interimar al IMSP Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”, desemnat în această funcție în ultima zi de mandat a Guvernului Maia Sandu, a fost eliberat din funcție după nici 3 zile de mandat, relațiile de muncă fiind încetate începând cu data de 18 noiembrie curent, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Voloc a fost desemnat prin ordinul fostului ministrul Ala Nemerenco, numărul 190/3 din 14 noiembrie 2019, cu intrarea în funcție din 15 noiembrie 2019. În aceeași zi a fost emis și ordinul numărul 190/4 privind anularea concursului de selectare a directorului IMSP SCBI ”Toma Ciorbă”.

Până a ajunge în fruntea IMSP SCBI ”Toma Ciorbă”, Voloc a ocupat funcția de Secretar de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale, minister condus în acea perioadă de Ala Nemerenco.
Potrivit surselor, interimatul funcției de director al IMSP SCBI ”Toma Ciorbă” va fi asigurat tot de către Sergiu Vasilița, care activa în calitate de vicedirector medical la Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile, fiind detașat.

Potrivit agora.md, înainte de deveni director la „Toma Ciorbă”, Sergiu Vasilița a lucrat, începând cu anul 1986 ca medic militar și director al Spitalului Clinic Militar Central până în 2011. În prezent el este pensionar al Ministerului Apărării. Din 2011 a lucrat în cadrul Serviciului Republican Medicina Calamităților până în anul 2014, când a fost numit director medical al Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile.

loading...

Comments are closed.